Paul Bakkum coaching & hypnotherapie

Coaching en trainingen met HypnoseOpleiding: Conversational Hypnosis Professional Hypnotherapy (CHPH)

Deze opleiding is geschikt voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van hypnotherapie en we trainen op verschillende werk- en denkniveaus. De ideale aanvulling voor coaches en therapeuten die hypnotherapie nog niet toepassen binnen hun huidige praktijk of voor therapeuten die een eigen praktijk willen gaan starten. Enige voorkennis is niet nodig, maar wel een pré. 

Doel: 

Je wordt opgeleid tot gecertificeerd IAPCH hypnotherapeut, zodat je hierna zelfstandig kunt starten met je eigen hypnotherapie praktijk.


Verloop van de opleiding:

 Dag 1 en 2

Het eerste blok staat in het teken van basis hypnotherapie technieken en taalpatronen voor het beïnvloeden van het onderbewustzijn. Dit is hét moment waarop je de bouwstenen van een goede hypnotherapie sessie gaat leren. O.a. de hypnotische Blitz, de Revivicatie, het Echo-effect en de DMI techniek staan tijdens dit blok centraal.


Dag 3 en 4

In het tweede blok staan Mind Bending Language, de Non Awareness Set en de Days of Wonder techniek centraal. Een blok vol verrassingen en positieve groei.Dag 5 en 6

In het derde blok leer je je cliënten helpen met geavanceerde hypnose technieken zoals de regressie en re-integratie. Na uitgebreide demonstraties krijg je steeds de mogelijkheid om in veiligheid stap voor stap te oefenen met medecursisten. Ook krijg je hier tools mee hoe je je eigen praktijk opzet en laat groeien.

Examen
De laatste dag is het examen. Vooraf krijg je te horen welke techniek(en) je mag laten zien om vervolgens daarna het IAPCH certificaat in ontvangst te mogen nemen. We maken er een mooi feestje van samen.

Studiebelasting: Naast het verplicht volgen van de trainingsdagen dient u minimaal 4 uur per week aan zelfstudie / oefenen te besteden gedurende de 3 maanden dat de opleiding duurt. 

Studiemateriaal: in de vorm van een studiewijzer ontvangt u bij aanvang van de opleiding. Daarnaast heeft u uitsluitend pen en papier nodig voor het maken van aantekeningen.

Wat deze opleiding uniek maakt is dat:


  • Het een wereldwijd officieel erkende hypnoseopleiding is (IAPCH).
  • De trainingsdagen en oefenavonden 100% LIVE zijn in Alkmaar. 
  • We werken met kleine groepen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is.
  • We organiseren wekelijks een LIVE oefenavond om je geleerde skills te kunnen oefenen onder deskundige begeleiding. 
  • Bonus: Extra 1-op-1 coaching- en hypnotherapiesessies!

 

 Voor beschikbare data en prijzen kunt u persoonlijk contact met mij opnemen

Neem contact op