Paul Bakkum coaching & hypnotherapie

Coaching en trainingen met HypnoseJA, ik ontvang graag meer info!

Hypno Summerschool

Hypno Summerschool© vindt plaats van 29 juli t/m 9 augustus 2024.  Hier word je 2 weken lang getraind in de basics van de hypnotherapie. Na deze intensieve 2 weken ben je een gecertificeerd hypnotherapeut, gespecialiseerd in Conversationele Hypnose. 

 


Doel: Je wordt opgeleid tot gecertificeerd IAPCH hypnotherapeut, zodat je hierna zelfstandig kunt starten met je eigen hypnotherapie praktijk. 

Verloop van de opleiding:

Dag 1 en 2: lesblok 1

Het eerste blok staat in het teken van basis hypnotherapie technieken en taalpatronen voor het beïnvloeden van het onderbewustzijn. Dit is hét moment waarop je de bouwstenen van een goede hypnotherapie sessie gaat leren. O.a. de hypnotische Blitz, de Revivicatie, het Echo-effect en de DMI techniek staan tijdens dit blok centraal.

Dag 3 en 4: lesblok 2

In het tweede blok staan Mind Bending Language, de Non Awareness Set en de Days of Wonder techniek centraal. Een blok vol verrassingen en positieve groei.

Dag 5, 6 en 7: zelfstudie en oefenen

Op deze dagen doe je aan zelfstudie thuis en houden we dagelijks online ZOOM sessies om "online" met elkaar te kunnen oefenen.
Dag 8 en 9: lesblok 3
In het derde blok leer je je cliënten helpen met geavanceerde hypnose technieken zoals de regressie en re-integratie. Na uitgebreide demonstraties krijg je steeds de mogelijkheid om in veiligheid stap voor stap te oefenen met medecursisten. Ook krijg je hier tools mee hoe je je eigen praktijk opzet en laat groeien.

Dag 10 en 11: zelfstudie en oefenen
Zelfstudie en oefenen ter voorbereiding op het examen.

Dag 12: Examen
De laatste dag is het examen. Vooraf krijg je te horen welke techniek(en) je mag laten zien om vervolgens daarna het IAPCH certificaat in ontvangst te mogen nemen. We maken er een mooi feestje van samen.

Studiebelasting: Naast het verplicht volgen van de trainingsdagen dient u minimaal 4 tot 8 uur aan zelfstudie / oefenen te besteden gedurende deze 12 dagen. 

Studiemateriaal: in de vorm van een studiewijzer ontvangt u bij aanvang van de opleiding. Daarnaast heeft u uitsluitend pen en papier nodig voor het maken van aantekeningen.

Wat deze opleiding uniek maakt is dat:

  • Het een wereldwijd officieel erkende hypnoseopleiding is (IAPCH).
  • De trainingsdagen zijn LIVE te volgen in Alkmaar. 
  • We werken met kleine groepen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is.

 

Voor aanvullende vragen en info: 

Neem contact op