Paul Bakkum coaching & hypnotherapie
Coaching en trainingen met Hypnose
 

  Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is eigenlijk te vergelijken met een geleide meditatie, je raakt in een bepaalde trance. Een misverstand is dat je onder hypnose geen controle meer hebt. Dit is niet juist. Je hebt namelijk altijd 100% controle over wat je wel en niet wilt tijdens een sessie. Hypnotherapie is erop gericht om met behulp van hypnose bepaalde problemen op te lossen.


Waarom hypnotherapie?

 

99% van alles wat wij doen wordt geregeld door ons onbewuste en slechts 1% doen we bewust! Logischerwijs valt er dus veel meer resultaat te behalen via het onbewuste. We focussen ons bij hypnotherapie op het herprogrammeren van het onbewuste, vergelijk jezelf maar eens met een computer.

 


Het bewuste deel is vergelijkbaar met het intern geheugen, parate kennis en vaardigheden. Het onbewuste deel is alles wat op onze harde schijf staat. In de staat van trance kunnen we makkelijker met jouw onbewuste communiceren. Aangezien wij voor meer dan 99% alles staat geprogrammeerd in ons onbewuste, moeten we het hier als het ware herprogrammeren. Hypnotherapie is super effectief en werkt heel snel. Zelf ervaren? Neem dan snel contact met mij op!

 


Paul Bakkum

CONTACT OPNEMEN


MIJN WERKZAAMHEDEN
een overzicht1 op 1 sessies Hypnotherapie


Meer informatie

Trainingen

 

Meer informatie


 


Ook al was ik van te voren niet overtuigd van deze soort therapie, ik heb nu ervaren dat het werkt. Superfijn, ik heb de gewenste resultaten behaald: ik heb geen last meer van mijn klachten. En dat door middel van zo'n fijne en ontspannen setting die Paul creëert, ik had het veel eerder moeten doen!                        AliesIk kan eigenlijk nog steeds niet geloven wat we bereikt hebben. Mijn dochter heeft allergieën voor vrijwel alles, pollen, huisstofmijt, parfum, alles wat haren heeft. Mijn dochter slikt nu voor het eerst in jaren al weken geen antihistamine meer en is eczeemvrij!      Petra     


AANGESLOTEN BIJ: