KINDERHYPNOSE

Helaas komt het steeds vaker voor dat kinderen, problemen ervaren. Denk aan leerproblemen of  emoties zoals angst en onzekerheid. Maar ook stress, boosheid en agressie komt steeds vaker voor. Voor kinderen is Hypnotherapie een geweldige manier om door hun probleem heen te werken. Zij gaan heel gemakkelijk mee in de techniek of het verhaal, waardoor de suggesties snel worden aangenomen.

Er zijn slechts een paar sessies nodig en dan kan een kind daarna gewoon door gaan met zijn leven en weer lekker kind zijn. Dit in tegenstelling tot de conventionele manieren van therapie waarbij men al gauw vast zit aan een traject van enkele maanden en waarbij het nog maar de vraag is welke vooruitgang er geboekt gaat worden.

Belangrijk om hier te vermelden is wel dat er alleen maar sprake kan zijn van verandering als het kind dat zelf ook écht wil. Bijvoorbeeld; wanneer ouders vinden dat hun kind veel te brutaal is, maar het kind zelf weet dat het door brutaal te zijn, zijn zin krijgt, zal het kind niet per sé willen veranderen. Een kind of jongere zal dus zelf ook last moeten hebben van zijn eigen gedrag om de verandering te willen én vervolgens te kunnen maken!

Wilt u ook dat uw kind zo snel en effectief mogelijk van zijn of haar problemen afgeholpen wordt? Vul dan vandaag nog het contactformulier in of bel mij voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek!


“Met alle cliënten maak ik de afspraak om 3 sessies te doen. Kosten: 300 euro* .

Wilt u toch een losse sessie boeken, dan kan dat ook. De kosten zijn dan 125 euro* per sessie.”

* Genoemde bedragen zijn excl. BTW.