WAT IS HYPNOTHERAPIE 

Hypnotherapie is eigenlijk te vergelijken met een geleide meditatie, je raakt in een bepaalde trance. Een misverstand is dat je onder hypnose geen controle meer hebt. Dit is  niet juist. Je hebt namelijk altijd 100% controle over wat je wel en niet wilt tijdens een sessie. Hypnotherapie is erop gericht om met behulp van hypnose bepaalde problemen op te lossen.


WAAROM HYPNOTHERAPIE 

99% van alles wat wij doen wordt geregeld door ons onbewuste en slechts 1% doen we bewust! Logischerwijs valt er dus veel meer resultaat te behalen via het onbewuste. We focussen ons bij hypnotherapie op het herprogrammering van het onbewuste, vergelijk jezelf maar eens met een computer.

Het bewuste deel is vergelijkbaar met het intern geheugen, parate kennis en vaardigheden. Het onbewuste deel is alles wat op onze harde schijf staat. In de staat van trance kunnen we makkelijker met jouw onbewuste communiceren. Aangezien wij voor meer dan 99% alles staat geprogrammeerd in ons onbewuste, moeten we het hier als het ware herprogrammeren. Hypnotherapie is super effectief en werkt heel snel. Zelf ervaren? Neem dan snel contact met mij op!

Reviews

“Met alle cliënten maak ik de afspraak om 3 sessies te doen. Kosten: 250 euro* .
Wilt u toch een losse sessie boeken, dan kan dat ook. De kosten zijn dan 100 euro* per sessie.” * BTW vrijgesteld.