TESTIMONIAL VAN CORINE

Het wordt tijd dat ik hier mijn verhaal vertel. In de hoop dat jullie óók van de hooikoorts klachten af komen. Door de pollen allergie / hooikoorts slaap ik vaak slecht of soms een hele nacht niet. Overdag slaap ik dan een paar uur. Maar voel me dan nog steeds uitgeput. Mijn energie niveau is dan zo laag dat ik niet kan werken of een sociaal leven kan hebben. De hele zomer ben ik genoodzaakt binnen te blijven. Hierdoor ben ik in september 2018 gestart met Immunotherapie.

Vrijdag heb ik de maandelijkse Immunotherapie injecties weer gehad. Ik wordt ingespoten met alle bomen- en graspollen Voorheen lag ik twee dagen knock-out na de injecties…en een hele week nog vermoeider dan alleen van de hooikoorts. Ook de injectie plek op mijn bovenarmen raakt pijnlijk gezwollen rood en jeukt erg. Ik krijg de injecties nu 2 jaar iedere maand. Totaal duurt dit traject 5 jaar. Het doel is je lichaam immuun te maken op de pollen. Dat ze het niet meer als stoffen ziet waar ze allergisch op moet reageren  Of te wel dat je lichaam geen histamine meer aanmaakt wat de allergische reacties veroorzaakt.

Op facebook las ik in de hooikoorts groep over hypnotherapie. Mijn interesse werd gewekt. En ik ben toen ingegaan op het aanbod van hypnotherapeut Paul Bakkum. Hij bood 2 gratis sessies aan om zelf te ervaren hoe het is en het hopelijk goed resultaat kan geven.

Dit heb ik dus gedaan. Het woord hypnotherapie klopt eigenlijk niet. Je volgt een soort geleide meditatie waarin je in een hele diepe ontspanning komt. Je hoort en ervaart alles 100% in volle bewust zijn. Ten alle tijden kun je aangeven als je wil stoppen, mocht je dat willen, de sessie wordt dan op de juiste manier afgerond. Je kunt dan in de volgende sessie de therapie vervolgen. Maar beter is om het meteen helemaal af te ronden.

Voordat ik de eerste sessie ging doen heb ik eerst een aantal keer geluisterd naar de ingesproken “meditatie” pollenallergie door Paul Bakkum. Je brein raakt zo al vertrouwd met zijn stem waardoor de diepe ontspanning beter zal verlopen tijdens de sessies. En zo ging het ook. De sessies verlopen via Skype video bellen. Veilig in je eigen omgeving. Ideaal. Al snel was ik in een fijne diepe ontspanning en begon Paul met vragen te stellen naar o.a. het eerste moment dat je kunt herinneren wanneer je ziek werd van de hooikoorts. Daarmee ga je dan aan het werk. Je kunt het ook wel een soort van regressie therapie noemen.

Al na de eerste sessie was het resultaat wonderbaarlijk verbluffend te noemen. Echt geen klachten meer van brandende ogen, druk op holtes, migraine, niezen, verstopte neus, keelpijn, uitputtende vermoeidheid. Ik voelde mijn energie terug komen en heb sinds 4 jaar eindelijk 8 uur achter elkaar geslapen. En dit alles is alleen nog maar verbeterd en stabieler gebleven na de tweede sessie. Ik heb mij sinds 4 jaar niet zo goed gevoeld. En dat door 2 sessies hypnotherapie. Het is echt een wonder voor mij na zo veel jaren ziek zijn. Zo dankbaar voor. Ik wou dat ik dit eerder had ontdekt. Dus lieve hooikoorts patiënten, ga dit zelf ook proberen en ervaren. Contact Paul Bakkum, dan kun je het ook online volgen vanuit je eigen huis. Wens jullie allen genezing en goede gezondheid toe. Ga er voor! Ik heb mijn leven weer terug. Dank Paul Bakkum voor deze kans die je mij gaf.

Groetjes Corine